Hypotheken buitenland › Frankrijk hypotheek › Hypotheek in Belgie › Hypotheek in Portugal › Hypotheek in Duitsland

Hypotheken buitenland

Buitenland hypotheken komen in twee hoofdvormen voor: hypotheken aangeboden door Nederlandse banken en hypotheken die vanuit het buitenland worden aangeboden.

Hypotheek in het buitenland via een Nederlandse bank


Nederlandse banken bieden u buitenland hypotheken aan die een combinatie zijn van een meestal 30jarige leningsovereenkomst naar Nederlands recht met een hypotheekvestiging op het buitenlandse onroerend goed als zekerheid. Soms dient ook de woning in Nederland als (extra) zekerheid. Voordeel is hier soms dat een vrij groot deel aflosvrij kan worden verstrekt en einddata of –leeftijd niet altijd “hard” zijn.

Hypotheken bij buitenlandse banken


hypotheken uit het buitenland bestaan uit een leningsovereenkomst naar lokaal recht in combinatie met zekerheidsstelling via de buitenlandse woning. De looptijd van zo’n buitenlandhypotheek is soms wat korter en doorgaans moet er aan het eind van de looptijd daadwerkelijk (grotendeels) afgelost worden of zijn. Een voordeel van hypotheken in het buitenland is in veel gevallen de lagere rente dan bij een Nederlandse bank. Ytrium Consult kan u introduceren bij de juiste Nederlandse of buitenlandse banken.

 

Hypotheken buitenland   Bereken uw hypotheek mogelijkheden